Skijališta Švicarska

Švicarska skijališta rijetko su posjećena od naših skijaša, razlog je prvenstveno udaljenost, ali kada bi se tražilo još zamjerki mislim da ih ne biste uspjeli pronaći. Švicarci su izuzetno dobro organizirani kada je u pitanju skijanje i uspješan su primjer svim ostalim skijalištima kako se radi posao. U Švicarskoj možete pronaći idealno skijalište za sebe i vaše potrebe pri čemu možete očekivati samo najbolje što si možete zamisliti i poželjeti.

skijališta Švicarska

skijališta Švicarska

Švicarska je skijaški raj kojeg posjećuju skijaši iz čitasvog svijeta sa svih kontinenata razlog tome je prvenstveno velik broj kvalitetnih skijališta, ali i mogućnosti skijanja po padinama na kojima još nitko nije skijao. Švicarci su poznati po tome da su proteklih godina razvili poseban način da zadovolje sve potrebe današnjih skijaša tako se možete sa društvom helikopterom odvesti na neki od vrhova po vlastitom izboru i uživati u free ride skijanju van skijališta i ski staza.

Od poznatijih skijališta svakako treba istaknuti najpoznatija švicarska skijališta kao što su Adelboden, Andermatt, Laax, Lenzerheide, Saas Fee, St. Moritz i Zermatt

Skijanje Švicarska