Njemačka skijanje

Njemačka kvaliteta svuda je poznata i priznata izuzetak nisu niti skijališta, stoga želite li se kvalitetno i pouzdano skijati Njemačka skijališta su za Vas. Njemačka ima nekoliko vrhunskih skijališta a većina njih svrstana je u sam vrh najboljih i najpoznatijih skijališta na svijetu a neka od njih poznata su po održavanju svjetskog skijaškog kupa. Njemačka je idealna za sve tipove skijaša jer su gotovo sva skijališta smještena na 500-3000 metara nadmorske visine i osiguravaju sve potrebe skijašima.

Gornja Bavarska najpoznatija je pokrajna za skijanje u Njemačkoj no za njome ne zaostaju niti ostale pokrajne Schwartzwald, Bayrischer Wald, Rhoen, Schwäbische Alb i Allgaü.

skijanje Njemačka

skijanje Njemačka

Poznato je da su Njemačka skijališta opremljena svim popratnim sadržajima tako da su idealna za dulje boravke ali i svakako interesantna odredišta za vikend skijanje.

Cijene ski karata se kreću od 25 eura za mala obiteljska skijališta, pa sve do 37 eura za neka popularnija skijališta. Ono što Njemačku izdvaja od ponude ostalih europskih zemalja je velik broj malih privatnih obiteljskih skijališta koja gostima nude uistinu VIP tretman i vrhunsku uslugu, a pritom gužve nema ili je svedena na minimum, tako da je moguće pronaći čak i privatnu padinu sa kakvom vučnicom samo za sebe.

Skijališta Njemačka