Njemačka skijanje

Njemačka kvaliteta svuda je poznata i priznata izuzetak nisu niti skijališta, stoga želite li se kvalitetno i pouzdano skijati Njemačka skijališta su za Vas. Njemačka ima nekoliko vrhunskih skijališta a većina njih svrstana je u sam vrh najboljih i najpoznatijih skijališta na svijetu a neka od njih poznata su po održavanju svjetskog skijaškog kupa. Njemačka je idealna za sve tipove skijaša jer su gotovo sva skijališta smještena na 500-3000 metara nadmorske visine i osiguravaju sve potrebe skijašima.

Gornja Bavarska najpoznatija je pokrajna za skijanje u Njemačkoj no za njome ne zaostaju niti ostale pokrajne Schwartzwald, Bayrischer Wald, Rhoen, Schwbische Alb i Allga.

skijanje Njemačka

skijanje Njemačka

Poznato je da su Njemačka skijališta opremljena svim popratnim sadržajima tako da su idealna za dulje boravke ali i svakako interesantna odredišta za vikend skijanje.

Cijene ski karata se kreću od 25 eura za mala obiteljska skijališta, pa sve do 50 eura za neka popularnija skijališta. Ono što Njemačku izdvaja od ponude ostalih europskih zemalja je velik broj malih privatnih obiteljskih skijališta koja gostima nude uistinu VIP tretman i vrhunsku uslugu, a pritom gužve nema ili je svedena na minimum, tako da je moguće pronaći čak i privatnu padinu sa kakvom vučnicom samo za sebe.

Skijališta Njemačka